| _Zanimljivo_ | |
|
+5*MICA* Chris DarkRazorblade MusicFreak RockstaR 9 posters |
Author | Message |
---|
RockstaR Admin
Number of posts : 2862 Age : 32 ËîęŕöčĽŕ : Boulevard Of The Broken Dreams Registration date : 2008-08-09
| Subject: _Zanimljivo_ Fri Jul 24, 2009 10:18 pm | |
| samo iskopirate i popunite..... Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: 3. Poruka: D A N A S 1. Nosiš? 2. Bolje nego jučer? S U T R A 1. Je: 2. Imaš li planove: 3. Što ti se ne sviđa: N A J D R A Ž I 1. Broj: 2. Boja: 3. Godišnje doba: T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? 2. Raspoloženje: 3. Želiš: T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? 4. Plačeš li kad se ozljediš: S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? 2. Što te uvijek usreći? 3. Želiš li biti sretniji/a? 4. Može li te glazba usrećiti? L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: 3. Jesi li nasilan/na? 4. Voliš li Georgea Busha? J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: 2. Skočio sa bicikla: 3. Dobio otkaz: 4. Zaljubio se u nastavnika: 5. Bio/la u Europi: 6. Bio/la u Australiji: 7. Bio/la u Aziji: 8. Ne išao u školu bez razloga: 9. Igrao bocu istine: 10. Zagrli0 nek0g: 11. Pričao na telefon do zore: 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? 2. Cipele? 3. Ogrlicu? D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? T R E N U T N O 1. Slušaš: 2. Kosa: 3. Trebaš raditi? 4. Slika na radnoj površini? | |
|
| |
MusicFreak Admin
Number of posts : 2663 Age : 29 ËîęŕöčĽŕ : Lost in music... Registration date : 2008-07-29
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Fri Jul 24, 2009 10:23 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Borislav 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Keva 3. Poruka: Stevan
D A N A S
1. Nosiš? Odecu. 2. Bolje nego jučer? Mozda. S U T R A
1. Je: Subota. 2. Imaš li planove: Ne. 3. Što ti se ne sviđa: Nista. N A J D R A Ž I
1. Broj: 666 2. Boja: Crna. 3. Godišnje doba: Jesen i zima.
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? Mnogo </3 2. Raspoloženje: Onako. 3. Želiš: Majcu.
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? Da. 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? Da. 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? Da. 4. Plačeš li kad se ozljediš: Ne.
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? Mozda. 2. Što te uvijek usreći? Kisa i muzika. 3. Želiš li biti sretniji/a? Valjda. 4. Može li te glazba usrećiti? Always.
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? Da. :3 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? Jesam. ^^
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: Zivot. 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: Ne. 3. Jesi li nasilan/na? Ne. 4. Voliš li Georgea Busha? God, no.
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: Da. 2. Skočio sa bicikla: Da. 3. Dobio otkaz: Ne. 4. Zaljubio se u nastavnika: Neeeeeeeee. 5. Bio/la u Europi: Jok. 6. Bio/la u Australiji: Ne. 7. Bio/la u Aziji: Ne. 8. Ne išao u školu bez razloga: Ne. 9. Igrao bocu istine: Da. 10. Zagrli0 nek0g: Da. 11. Pričao na telefon do zore: Da. 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: Of course.
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? Da. 2. Cipele? Ne. 3. Ogrlicu? Ne.
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? Ne..=.=
T R E N U T N O 1. Slušaš: Paramore - Emergency. 2. Kosa: Crna? 3. Trebaš raditi? Ne. 4. Slika na radnoj površini? Ffaioap4 | |
|
| |
RockstaR Admin
Number of posts : 2862 Age : 32 ËîęŕöčĽŕ : Boulevard Of The Broken Dreams Registration date : 2008-08-09
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Wed Aug 05, 2009 5:10 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Mariju2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Sa Sasom3. Poruka: ima ih dosta xDD A N A S 1. Nosiš?- Odecu2. Bolje nego jučer?- ValjdaS U T R A 1. Je: Cetvrtak2. Imaš li planove: Da3. Što ti se ne sviđa: Nista,sve je okeN A J D R A Ž I 1. Broj:17 2. Boja: Crna,bela najdraza a ovo ostalo kako dođe xD3. Godišnje doba: Prolece,jesenT R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? Da i to mnogo2. Raspoloženje: Oke je3. Želiš: Da sto pre dođe 20.avgust
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? Naravno,2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? Kad sam bas u bedaku3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? Jesam,vise puta4. Plačeš li kad se ozljediš: Ne,bilo pa proslo,nije otpala noga il rukaS R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? Jesam,mada ima situacija i ljudi zbog kojih nisam2. Što te uvijek usreći? Svasta,i najmanja sitnica moze da me usreci :)3. Želiš li biti sretniji/a? Pa nekad kada sam u bedaku,pozelim da sam opet sretna kao pre.4. Može li te glazba usrećiti?U vek <3L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? Da2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? DaM R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: Pa ima par ljudi koji su me i razocarali,i koje ne podnosim2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: Nisam,ali ga imam u glavi3. Jesi li nasilan/na? Ne,ali znam da budem...4. Voliš li Georgea Busha? -_- neJ E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: Da2. Skočio sa bicikla: Da3. Dobio otkaz: Jos ne xD4. Zaljubio se u nastavnika: nema ni jednog zgodnog i mladog5. Bio/la u Europi: Noup6. Bio/la u Australiji: Ne7. Bio/la u Aziji: Ne8. Ne išao u školu bez razloga: Heheh,aham9. Igrao bocu istine: Naravno,to nam glavna atrakcija u drustvu kad nam je dosadno10. Zagrli0 nek0g: Da11. Pričao na telefon do zore: Da, 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: Da,Vise dana xDT R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? Da2. Cipele? Ne3. Ogrlicu? Da,uvek imam,neskidam je xD,jer je poklon od drage osobeD R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? Pa sad,i da i ne...zavisi koja je situacijaT R E N U T N O 1. Slušaš: RHCP2. Kosa: Smeđa-plava,sta znam zavisi od svetlosti3. Trebaš raditi? Dopisujem se na ms4. Slika na radnoj površini? - Spoiler:
Last edited by RockstaR on Fri Aug 14, 2009 2:10 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
DarkRazorblade Urednik
Number of posts : 513 Age : 30 ËîęŕöčĽŕ : SomewhereInTheDark Registration date : 2008-11-21
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Wed Aug 12, 2009 3:57 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Maja 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Sneza 3. Poruka: Chris
D A N A S
1. Nosiš? Stvari? 2. Bolje nego jučer? Ne... S U T R A
1. Je: Misli da je cetvrtak 2. Imaš li planove: Ne bas... 3. Što ti se ne sviđa: Ne znam... N A J D R A Ž I
1. Broj: 7 2. Boja: Crna 3. Godišnje doba:Jesen
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko?Aha,veri mac 2. Raspoloženje: Na nuli 3. Želiš: Drustvo
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? Da... 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? Da... 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? Da... 4. Plačeš li kad se ozljediš: Ne,tad se smejem...
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? Ne bas... 2. Što te uvijek usreći? Ne znam... 3. Želiš li biti sretniji/a? Valjda,ne znam... 4. Može li te glazba usrećiti? Naravno...
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli?Jeste... 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš?Jesam...
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: Zivot,raspust itd... 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš:Ne... 3. Jesi li nasilan/na? Veoma... 4. Voliš li Georgea Busha? Of course not...
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: Ne... 2. Skočio sa bicikla: Da... 3. Dobio otkaz: Ne... 4. Zaljubio se u nastavnika: Uh,nisam sigurna,mozda... 5. Bio/la u Europi: Aha...sad sam...XD 6. Bio/la u Australiji: Ne...:/ 7. Bio/la u Aziji: Ne...:/ 8. Ne išao u školu bez razloga: Ne znam... 9. Igrao bocu istine: Ne... 10. Zagrli0 nek0g: Naravno... 11. Pričao na telefon do zore:Da... 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: Da...
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? Ne... 2. Cipele? Ne... 3. Ogrlicu? Ne...
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? Onako...
T R E N U T N O 1. Slušaš:Evanescence-Imaginary 2. Kosa:Smedja 3. Trebaš raditi? Ovo sto i sada-nista...xD 4. Slika na radnoj površini: Ista kao i na avataru... | |
|
| |
Chris Spamer i rock'n'roll master
Number of posts : 3801 Age : 31 ËîęŕöčĽŕ : Saa moj Vladisav zauvek... Registration date : 2008-06-10
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Thu Aug 13, 2009 4:57 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Milica 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Mama 3. Poruka: Vlada
D A N A S
1. Nosis: Crne pantalone i Ac/dc majicu 2. Bolje nego jučer? Isto. S U T R A
1. Je: Petak 2. Imaš li planove: Jok 3. Što ti se ne sviđa: To sto nisam videla Vladu danas N A J D R A Ž I
1. Broj: 11 2. Boja: Crna 3. Godišnje doba: Jesen
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? Daaaaaa. 2. Raspoloženje: Oke sam. 3. Želiš: Vladu.
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? Da 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? Da 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? Da 4. Plačeš li kad se ozljediš: Ponekad
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? Dovoljno 2. Što te uvijek usreći? Vlada i prijatelji 3. Želiš li biti sretniji/a? Valjda 4. Može li te glazba usrećiti? Da
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? Da 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? Da
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: Natasu 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: Ne 3. Jesi li nasilan/na? Pomalo 4. Voliš li Georgea Busha? Jel bi trebalo?
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: Da 2. Skočio sa bicikla: Da 3. Dobio otkaz: Ne 4. Zaljubio se u nastavnika: Ne 5. Bio/la u Europi: Da 6. Bio/la u Australiji: Ne 7. Bio/la u Aziji: Ne 8. Ne išao u školu bez razloga: Da 9. Igrao bocu istine: Da 10. Zagrli0 nek0g: Da 11. Pričao na telefon do zore: Da 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: Da
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? Da 2. Cipele? Ne 3. Ogrlicu? Ne
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? Onako
T R E N U T N O 1. Slušaš: Nista 2. Kosa: ... 3. Trebaš raditi? Nista 4. Slika na radnoj površini? Neka devojka | |
|
| |
*MICA*
Number of posts : 16 Registration date : 2009-08-13
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Thu Aug 13, 2009 6:24 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la:Moja drugarica Kaca! 2. Osoba s kojom si pričao na telefon:Moj drug Nikola 3. Poruka:vidimo se na trgu...
D A N A S
1. Nosiš?Sorc,maicu,japanke 2. Bolje nego jučer?bolje radi net S U T R A
1. Je:obican dan 2. Imaš li planove:neeee 3. Što ti se ne sviđa:/ N A J D R A Ž I
1. Broj:4 2. Boja:zelena,zuta,narandzasta, crna, crvena 3. Godišnje doba:letoooo
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko?ne 2. Raspoloženje:super 3. Želiš:nista posebno
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la?da 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući?ne 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu?ne 4. Plačeš li kad se ozljediš:ne
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba?daaa 2. Što te uvijek usreći?mnogo toga 3. Želiš li biti sretniji/a?uvek mogu sretnije 4. Može li te glazba usrećiti?da
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli?da 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš?da
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš:nikoga 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš:ne 3. Jesi li nasilan/na?ne 4. Voliš li Georgea Busha?ne
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju:naravno 2. Skočio sa bicikla:da 3. Dobio otkaz:ne 4. Zaljubio se u nastavnika:ne 5. Bio/la u Europi:da 6. Bio/la u Australiji:ne 7. Bio/la u Aziji:ne 8. Ne išao u školu bez razloga:mozda 9. Igrao bocu istine:da 10. Zagrli0 nek0g:naravno 11. Pričao na telefon do zore:jednom 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena:daaaaa
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače?ne 2. Cipele?ne 3. Ogrlicu?ne
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima?da
T R E N U T N O 1. Slušaš:rihannu 2. Kosa:pustena 3. Trebaš raditi?po forumima kucka... 4. Slika na radnoj površini?mali zlatni retriver | |
|
| |
InsaNe_DaleFan Urednik
Number of posts : 921 Age : 32 ËîęŕöčĽŕ : BG-Dorcol Registration date : 2008-08-11
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Sun Aug 16, 2009 4:41 am | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Shinda 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: brat NIkola 3. Poruka: shinda D A N A S 1. Nosiš? bermude,majcu,skejterke 2. Bolje nego jučer? ne S U T R A 1. Je: bleja kao i uvek 2. Imaš li planove: imam 3. Što ti se ne sviđa: / N A J D R A Ž I 1. Broj: 6 2. Boja: plava 3. Godišnje doba: leto T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? da 2. Raspoloženje: wiiiiiiiiiiii 3. Želiš: zelim....da to ne podelim s nekim T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? da 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? da 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? ne na caletovom sam 4. Plačeš li kad se ozljediš: ne S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? daaaaa 2. Što te uvijek usreći? mnogo toga 3. Želiš li biti sretniji/a? uvek moze bolje 4. Može li te glazba usrećiti? da L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? da 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? kako ne jbt M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: ne mrzim ja nikog 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: ne 3. Jesi li nasilan/na? ne 4. Voliš li Georgea Busha? neee J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: da 2. Skočio sa bicikla: da 3. Dobio otkaz: ne 4. Zaljubio se u nastavnika: da 5. Bio/la u Europi: da 6. Bio/la u Australiji: ne 7. Bio/la u Aziji: ne 8. Ne išao u školu bez razloga: da 9. Igrao bocu istine: da 10. Zagrli0 nek0g: da 11. Pričao na telefon do zore: da 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: da T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? da 2. Cipele? ne 3. Ogrlicu? da D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? kako tako T R E N U T N O 1. Slušaš: hehehe izvale iz filma rane 2. Kosa: pustena 3. Trebaš raditi? / 4. Slika na radnoj površini? neki pejzaz | |
|
| |
amer.zv.pk Redovan clan i najveci rock fan
Number of posts : 630 Age : 33 Registration date : 2008-09-02
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Tue Aug 18, 2009 4:26 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Darko 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Nevena 3. Poruka: Ajde uci tamo ne zezaj se cu te tresnem
D A N A S
1. Nosiš? Convers skater-ke sorc i majcu 2. Bolje nego jučer? ne S U T R A
1. Je: polaganje 2. Imaš li planove: da 3. Što ti se ne sviđa: polaganje N A J D R A Ž I
1. Broj: 8 2. Boja: bela 3. Godišnje doba: leto
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? da 2. Raspoloženje: \ 3. Želiš: da je jun
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? \ 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? \ 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? \ 4. Plačeš li kad se ozljediš: \
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? da 2. Što te uvijek usreći? prijatelji 3. Želiš li biti sretniji/a? da 4. Može li te glazba usrećiti? ne
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? da 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? da
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: ufff lista je dugacka... cigane....jevreje...crnce...izdajice 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: ne 3. Jesi li nasilan/na? da 4. Voliš li Georgea Busha? ne
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: da 2. Skočio sa bicikla: da 3. Dobio otkaz: ne 4. Zaljubio se u nastavnika: ne 5. Bio/la u Europi: ne 6. Bio/la u Australiji: ne 7. Bio/la u Aziji: ne 8. Ne išao u školu bez razloga: da 9. Igrao bocu istine: ne 10. Zagrli0 nek0g: da 11. Pričao na telefon do zore: ne 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: da
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? da 2. Cipele? ne 3. Ogrlicu? ne
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? da
T R E N U T N O 1. Slušaš: Jon Paul Young - Love Is In The Air 2. Kosa: vezana 3. Trebaš raditi? uciti 4. Slika na radnoj površini? neka cool gitara | |
|
| |
maSha93 Zavoleo/la si forum
Number of posts : 253 Age : 31 Registration date : 2009-01-23
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Mon Aug 24, 2009 3:44 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Sanja 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Sanja 3. Poruka: Rada
D A N A S
1. Nosiš? AIR MAX patike,pink majica,i nike sorc XD 2. Bolje nego jučer? Ne S U T R A
1. Je: Upis u skolu 2. Imaš li planove: Uvek 3. Što ti se ne sviđa: Mnogo toga N A J D R A Ž I
1. Broj: 5 2. Boja: Pink 3. Godišnje doba: Leto
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? Da 2. Raspoloženje: Odlicno,na nivou 3. Želiš: Nista,jer sve imam
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? Ne,nemam razloga za to 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? Neeeeee,nisam tolika jadnica 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? Jesam preko telefona 4. Plačeš li kad se ozljediš: Ne
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? Definitivno 2. Što te uvijek usreći?Shoping 3. Želiš li biti sretniji/a? Ne,i ovako sam presrecna 4. Može li te glazba usrećiti? Da
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? Jeste 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? Neeeee
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: Nikoga 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: Nisam 3. Jesi li nasilan/na? Da 4. Voliš li Georgea Busha? Jebala bih se sa njim,ima para xD
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: Da 2. Skočio sa bicikla: Da 3. Dobio otkaz: Ne 4. Zaljubio se u nastavnika: Ne 5. Bio/la u Europi: Da 6. Bio/la u Australiji:Ne 7. Bio/la u Aziji:Ne 8. Ne išao u školu bez razloga: Da 9. Igrao bocu istine: Da 10. Zagrli0 nek0g: Da 11. Pričao na telefon do zore: Da 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: Da
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? Da 2. Cipele? Ne 3. Ogrlicu? Da
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? Da,oni se slazu sa mnom
T R E N U T N O 1. Slušaš: Tehno 2. Kosa: Pustena 3. Trebaš raditi? Ici u solarijum sa drugaricom 4. Slika na radnoj površini? Ja | |
|
| |
Mrs.Tili Spamer i rock'n'roll master
Number of posts : 1763 Age : 31 ËîęŕöčĽŕ : Pizda mater'na..... Registration date : 2008-12-22
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Mon Sep 07, 2009 11:51 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Filip 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Uroš 3. Poruka: Bojana
D A N A S
1. Nosiš? martinke, crnu dugačku suknju, crnu bluzu i kožnu jaknu... 2. Bolje nego jučer? valjda... S U T R A
1. Je: utorak 2. Imaš li planove: uvek 3. Što ti se ne sviđa: ništa... N A J D R A Ž I
1. Broj: 14 2. Boja: crna 3. Godišnje doba: leto i jesen
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? naravno 2. Raspoloženje: umorna 3. Želiš: krevet...
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? naravno 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? da 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? jesam 4. Plačeš li kad se ozljediš: ne... neće mi creva ispasti...
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? jesam, ali mogu i bolje... 2. Što te uvijek usreći? porodica, Uroš, Kami, Bojana i ostali prijatelji.... 3. Želiš li biti sretniji/a? da 4. Može li te glazba usrećiti? muzika je moj život!
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? da 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? da
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: malo je ljudi... 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: ne, to mi nije potrebno... 3. Jesi li nasilan/na? da 4. Voliš li Georgea Busha? what the fuck?!
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: da 2. Skočio sa bicikla: da 3. Dobio otkaz: ne 4. Zaljubio se u nastavnika: da, naša škola je puna mladih... 5. Bio/la u Europi: da 6. Bio/la u Australiji: nr 7. Bio/la u Aziji: ne 8. Ne išao u školu bez razloga: valjda... 9. Igrao bocu istine: daaa... bilo je toga dosta... 10. Zagrli0 nek0g: da 11. Pričao na telefon do zore: da 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: da
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? jok 2. Cipele? ne 3. Ogrlicu? da, nikad je ne skidam... inka...
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? naravno
T R E N U T N O 1. Slušaš: Metallica - For Whom the Bell Tolls 2. Kosa: vezana 3. Trebaš raditi? učiti tekst za operetiku.... 4. Slika na radnoj površini?neko preslatko kuče koje liči na moje, samo ne znam kako da okačim sliku... HELP | |
|
| |
Chris Spamer i rock'n'roll master
Number of posts : 3801 Age : 31 ËîęŕöčĽŕ : Saa moj Vladisav zauvek... Registration date : 2008-06-10
| Subject: Re: _Zanimljivo_ Sun Oct 04, 2009 10:23 pm | |
| Z A D N J E 1. Prijatelj kojeg si zadnje vidio/la: Ana 2. Osoba s kojom si pričao na telefon: Vlada 3. Poruka: Ana
D A N A S
1. Nosiš? Duks i farmerice 2. Bolje nego jučer? Da
S U T R A 1. Je: ponedeljak 2. Imaš li planove: Imala sam, ne znam vaze li... 3. Što ti se ne sviđa: Ova patnja. N A J D R A Ž I
1. Broj: 11 2. Boja: crna 3. Godišnje doba: jesen
T R E N U T N O 1. Nedostaje li ti neko? Vlada!!! 2. Raspoloženje: Sjebano... 3. Želiš: Vladuuuuuu!!!
T U Ž N O 1. Jesi li ikad stvarno jako plakao/la? Malopre 2. Jesi li ikad zaspao/la plačući? Sinoc 3. Jesi li ikad plakao/la na prijateljevom ramenu? Juce 4. Plačeš li kad se ozljediš: Kako kad
S R E T N O 1. Jesi li sretna osoba? Trenutno ne 2. Što te uvijek usreći? Vlada 3. Želiš li biti sretniji/a? Da 4. Može li te glazba usrećiti? Ponekad
L J U B A V 1. Je li ti itko osim obitelji rekao da te voli? Da 2. Jesi li ikad osobi suprotnog spola rekao/la da ga/ju voliš? Da
M R Ž N J A 1. Koga zapravo mrziš: Natasu. 2. Jesi li ikad napravio/la popis ljudi koje mrziš: Ne 3. Jesi li nasilan/na? Kako kad 4. Voliš li Georgea Busha? Ne
J E S I L I I K A D 1. Vozio se u taksiju: Da 2. Skočio sa bicikla: Da 3. Dobio otkaz: Ne 4. Zaljubio se u nastavnika: Ne 5. Bio/la u Europi: Da 6. Bio/la u Australiji: Ne 7. Bio/la u Aziji: Ne 8. Ne išao u školu bez razloga: Da 9. Igrao bocu istine: Da 10. Zagrli0 nek0g: Da 11. Pričao na telefon do zore: Da 12. Slušao istu pjesmu više od sat vremena: Da
T R E N U T N O I M A Š N A S E B I 1. Kratke hlače? Ne 2. Cipele? N 3. Ogrlicu? Ne
D R U G O 1. Slažeš li se sa roditeljima? Trenutno ne
T R E N U T N O 1. Slušaš: Nista 2. Kosa: Pustena 3. Trebaš raditi? Nista 4. Slika na radnoj površini? Neam pojma | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: _Zanimljivo_ | |
| |
|
| |
| _Zanimljivo_ | |
|